* Miss Pohjois-Suomi Beauty

Miss Pohjois-Suomi Beauty 2018 Julia Harju

 

 

Oululainen malli ja promoaja, lukio-opintojaan viimeistelevä Julia Harju on Pohjois-Suomen oma mallikasvo ja pr-nainen vuosimallia 2018. Elli Ojala kruunasi seuraajansa Ouluhallissa Hyvinvointi- ja Kädentaidot-messuilla 14.10. Tuomaristo valitsi katselmuksen Perintöprinsessaksi kaustislaisen Sanna Niemisen.

 

 

 

FINAALI 2018 OULUN HYVINVOINTI-MESSUILLA 13.-14. LOKAKUUTA!

Pohjoissuomalaisten pr-naisten ja mallien parhaimmisto kokoontuu jälleen Oulun Hyvinvointimessuille, tällä kertaa koko viikonlopuksi. Finalistit esiintyvät sekä näytöksessä että messuosastoilla molempina messupäivinä - ja tempaisevat tietysti hyvän asian puolesta. Hallitseva Miss Pohjois-Suomi Beauty, oululainen Elli Ojala toimii Hyvinvointilavan lavaemäntänä. Finalistit esittäytyvät ennen messuja Facebookissa sivulla @misspohjoissuomibeauty, sekä näytöksissä Kuopion Hyvinvointimessuilla syyskuun lopulla. Kuka on Ellin seuraaja, se nähdään sunnuntaina 14.10. Ouluhallissa.

MALLIKATSELMUKSESSA KOOLLA POHJOISSUOMALAISTEN MALLIEN JA PR-NAISTEN "ALL STARS"

Miss Pohjois-Suomi Beauty Finaalissa etsitään pohjoisen Suomen omaksi pr-tytöksi ja mallikasvoksi esiintymis- ja vuorovaikutustaitoista nuorta naista, joka työllistyy erilaisissa malli-, pr- ja edustustehtävissä. Miss Pohjois-Suomi Beauty on freelancerina vapaasti tilattavissa työkeikoille, mutta hän tekee myös pr-työtä hyvien asioiden puolesta, ollen mukana Matinén hyväntekeväisyystempauksissa. Finalistit on valittu Mallitoimisto Matinen ja yhteistyökumppaneidensa Pohjois-Suomessa kiertäneeltä mallikatselmus-kiertueelta, joka muodostuu lavashow-, valokuvamalli -, pr-tyttö- ja sometapahtumista.  

Perintöprinsessa 2018 Sanna Nieminen

TILAA OSAAJA TÖIHIN!

Miss Pohjois-Suomi Beauty Perintöprinsessoineen ovat freelancereina vapaasti tilattavissa töihin erilaisiin tapahtumiin, kuten messuille, muotinäytöksiin tai yleisötapahtumiin, sekä kuvauksiin ja mainoselokuviin. Taustatukenaan tarvittaessa Mallitoimisto Matinen mentorit ja palvelut.

Tiedustelut ja tilaukset:  info@matine.fi tai 045 650 2530.

Seuraa Miss Pohjois-Suomi Beautyn kuulumisia Facebookissa: @misspohjoissuomibeauty