* Miss Model Pietarsaari

MISS MODEL PIETARSAARI 2018

MALLIKATSELMUS KÄYDÄÄN PIETARSAAREN

KAUPPIASMESSUILLA 18. MARRASKUUTA

 

 

 

Miss Model Pietarsaari vuosimallia 2017 on helsinkiläinen lukiolainen Elisa Karimo,   tuomariston sanoin "päämäärätietoinen ja monipuolinen mallilupaus, jolla on hymy herkässä."  Schauman Hallissa palkittiin myös Best Fashion Model -tittelillä oululainen Erika Helakorpi ja Best AD Model - palkinnon sai kokkolalainen Mona Lindström. 

Miss Model Pietarsaari-mallikatselmus etsii ja esittelee vuosittain eri ikäisiä ja eri tyyppisiä mallilupauksia. 2017 kansainvälisen juryn muodostivat Centrian opetusjohtaja Hannele Teir, liiketalouden kansainvälisen ryhmän aikuisopiskelijat Diana Petrova, Julita Pernal ja Ashih Pandit sekä  mallitoimistoyrittäjä Sonja Karhulahti Matinélta.

 

Best Fashion Model 2015 Alexandra Haglund (Kuva: Mika Dahlbacka)

MALLIKATSELMUS ETSII JA ESITTELEE ERI TYYPPISIÄ MALLEJA

Mallitoimisto Matinen Miss Model Pietarsaari- mallikatselmus kokoaa vuosittain ”Jeppikseen” eri ikäisiä ja eri tyyppisiä malleja. joilla on sekä yhteistyötaitoja, lavasäteilyä että valokuvauksellisuutta. Myös asiakaskohtaamiset ovat tärkeä osa mallin työtä. Pietarsaaren seutu on tunnettu nahka-alan ja muotisuunnittelun osaamisestaan - sekä aktiivisista toimijoistaan muodin ja kauneuden alalla. Osaamisen ja palveluiden esittelijöinä toimivat mallit mainoskuvissa ja muotinäytöksissä, sekä pr-henkilöt messuilla ja muissa yleisötapahtumissa. 

 

Miss Model Pietarsaari 2016 Noora Storlund (Kuva: Kasper Dakarl)

MIKÄ ON MISS MODEL PIETARSAARI?

Monitaitoinen mallilupaus on freelancerina vapaasti tilattavissa mallin työkeikoille tai promootiotehtäviin, apunaan Mallitoimisto Matinen mentorit. Miss Model Pietarsaari - mallikatselmuksessa ei ole pituus- tai muita vaatekokoon liittyviä rajoituksia. Esiintymistaitoinen, kameran edessä viihtyvä ja vuorovaikutustaitoinen nuori nainen tai aikuinen nainen - siinä kriteerit. Miss Model Pietarsaari voi olla lupaava kaupallinen malli, lupaava muotimalli, taitav promoaja - tai näitä kaikkia! Miss Model Pietarsaari kutsutaan myös Miss Pohjois-Suomi Beauty Finaaliin,  ja hänet haastetaan toimimaan mukana tiimin hyväntekeväisyystempauksissa.

Miss Model Pietarsaari 2015 Milla Aho. Kuva: Mika Dahlbacka.

 

 

 

 

 

OLETKO SINÄ SEURAAVA  MISS MODEL PIETARSAARI ? HAE MUKAAN!

Tapahtuma on avoin kaikille malleille tai mallin uraa suunnitteleville nuorista aikuisiin, ikäsuositus noin 15-39v.  Katselmuksessa ei ole pituus- tai muita vaatekokoon liittyviä rajoituksia. Mallilupaukset nimeää alan ammattilaisista koostuva jury.  Mukaan voi ilmoittautua ympäri vuoden, kuluvan vuoden katselmukseen haku päättyy aina lokakuussa, tai kun paikat ovat täynnä. Hae siis ajoissa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus kuvan kera sähköpostiin info@matine.fi

Miss Model Pietarsaari-kuulumisia ja tiedotteita löydät myös Facebookista sivuilta:

@misspietarsaari

@matine.fi

 

Vas. II pp Nicole Haglund, Miss Pietarsaari 2013 Cajsa Forss, I pp Tiina Harju.

 

 

 

 

 

TARINA

Pietarsaaren Kaupan ja kulttuurin yön nimikkotyttö, Miss Pietarsaari on valittu joka vuosi jo 1990-luvulta lähtien. Inspiraatio uudenlaiseen mallikatselmukseen syntyi vuoden 2013 juryssa istuneen muotisuunnittelija Ernesto Hinojosan myötävaikutuksella. Miss Pietarsaari 2013 Cajsa Forss sai kunnian toimia Vuoden 2013 Nuoren Muotisuunnittelijan, Ernesto Hinojosan valokuvamallina. Nyt Miss Model Pietarsaari esittelee aloittelevia mallilupauksia - jotta työt ja tekijät kohtaisivat...