* Messumorsian 2018 on Lotta Salo: Winter Pearl

VUONNA 2019 KEVÄÄN JUHLAIDEAT & HÄÄSUNNUNTAI VIETETÄÄN 17.3. - TERVETULOA MESSUVIERAAT JA KUMPPANIT!

* **

HÄÄSUNNUNTAI JA KEVÄÄN JUHLAIDEAT 18.3.2018

Kokkolan Mediakulma täyttyy jälleen juhla- ja hääalan asiantuntijoista sunnuntaina 18.3.2018 klo 12-16. Tapahtuman sisäänkäynteinä toimivat Kultasepänliike Hanna Niemi ja Kahvila Kulma. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy!

Morsiusmuodin katselmus ja muotinäytös nähdään klo 13.30 ja Messumorsian 2017 julkistetaan tapahtuman päätteeksi klo 15.45.Näytöksen koordinoivat Mallitoimisto Matiné ja Cosmopharma Team Matiné.  

Mainio KAIKU-yhtye viihdyttää pitkin päivää. Ohjelmassa myös työnäytöksiä, tietoiskuja ja tietysti arvontaa. Tapahtuman juontaa Ilkka Siukosaari ja messuemäntänä nähdään Emilia Näreaho, viime vuoden Messumorsian. Mukana menossa myös Miss Kokkola Mari Torvi.

 

Kuva: Sari Niemelä. Messumorsian 2016 Amanda Häggblom. Tyyli: Vintageromantik. Kampaus: Annika Dahlvik/Wilhelminas Wedding. Meikki: Anna Wikstrom/ Wilhelminas Wedding. Kukat: Kukkakauppa Mari Havia. Puku: Morsiusatelje AS Uniikki. Korut: Kultasepänliike Hanna Niemi. Kengät Halonen Kokkola. 

HÄÄSUNNUNTAI FACEBOOKISSA

Seuraa juhlahumua Facebookissa! Messumorsian 2018 morsiusmuodin katselmus esittelee morsiustyylejä moneen makuun. Kandidaatit esitellään Hääsunnuntaissa  sekä yksitellen että näytöksessä. Tapahtuman yleisö tuttuun tapaan äänestää suosikkityyliään paikan päällä klo 15.30 saakka.

Kevään Juhlaideat & Hääsunnuntai-sivu Facebookissa: @haasunnuntai 

 

Kuva 2: Messumorsian 2012 Ottilia Brandt. Tyyli: Keijuprinsessa. Tyyli: Matiné. Kampaus: Tanja Tiala. Meikki: Jaana Stenman. Puku: Tmi Mira Järvelä. Korut: Kultaseppä Laura Nissi. Kukat: Lundellin Kukka. Kuva: Anne Yrjänä.

TYYLIKLINIKKA HÄÄSUNNUNTAISSA
Vihdoinkin kevät, lämpö ja valo ovat jälleen täällä, ja juhlimme niitä kutsumalla sinut tyyliklinikalle, joka antaa sinulle ideat juhlapukeutumiseen, meikkiin ja valmistautumiseen!

Tyyliklinikalla saat mahdollisuuden kokeilla Cosmopharma- tuotteitamme ja saada kaikista tuotteistamme -20%. Saat lisätietoja Cosmopharman tuotteista ja saat vinkkejä siitä, mitkä meikkivärit sopivat sinulle parhaiten - sekä imagostylistin neuvot siitä, millainen juhlatyyli pukee parhaiten juuri sinun vartalotyyppiäsi! Tule ja osallistut arvontaan jossa muhkeat palkinnot!

 

(Kuva: Noora Storlund) Messumorsian-kandidaatit 2017. Messumorsian 2017 Emilia Näreaho toinen vasemmalta.

JUHLAT
Kodin, yhteisöjen ja yritysten juhlien järjestämiseen on tarjolla valmiita ratkaisuja. Alan ammattilaiset esittelevät juhlapaikkoja, lahjaideoita, koruja, valokuvauspalveluita, somistusta, kukkia, meikkejä, kampauksia ym ym. Tule ja hyödynnä tapahtuman tarjoukset ja ennakkovaraajien edut !

HÄÄT
Morsius- ja juhlamuoti päivitetään perinteiseen tapaan Messumorsian  -muotinäytöksessä. Katselmus kokoaa yhteen morsianten vaatettajia ja stailaajia ja esittelee pukeutumisideoita kevään juhlijoille. Tapahtumassä näkyvillä tietysti myös vihkisormukset ja kauneimmat huomenlahjat.

VÄRIT & TYYLI & KAUNEUS & HYVINVOINTI
* Teemana myös juhlaväen ulkoinen olemus ja sisäinen hyvä olo  ! Juhlapukeutuminen, stailaukset, väri- ja tyylianalyysi morsiusparin ja apuvälineinä. Hyvän olon lähteitä ovat oikea ravinto, terveet elämäntavat ja itselle otettu aika... Hemmottelua ja elämyksiä !

TAIDELAHJAT & KÄSITYÖLÄISYYS & SISUSTUS
* Kauneimmat käsityötaidon näytteet ja askartelun ihmeet esillä ja myynnissä. Kotia ja juhlatiloja sisustetaan ja somistetaan ennen juhlia - tule tapaamaan myös kodin stailauksen asiantuntijoita !