Galleriaryhmän otsikon muokkaus

Voidakseen muokata galleriaryhmän otsikkoa, käyttäjän on kuuluttava rooliin User administrator. Muokkaus vaatii kolme muutosta järjestelmään.

1. Henkilöprofiili -sisältötyypin galleriaryhmäkentän sallittuja arvoja on muutettava. On huomioitava myös, että "&" -merkin tilalle on laitettava "&". Esimerkissämme:  Kouluttajat -> Kouluttajat & tekijät merkitään Kouluttajat & tekijät.

Muutos kentän arvoihin tehdään klikkaamalla vasemmasta hallinta valikosta Administer -> Content management -> Content types. 

Seuraavaksi valitaan Content Types lehdeltä Henkilöprofiili painamalla sen oikealla puolella olevaa manage fields linkkiä.

Henkilöprofiili välilehdeltä valitaan Galleriaryhmä, painamalla sen oikealla puolella olevaa Configure linkkiä.

Galleriaryhmän hyväksyttyjen arvojen listalla muutetaan Kouluttajat sanan tilalle Kouluttajat & tekijät.

2. Tämän jälkeen tehdään muutos gallerianäkymään. Vasemmasta hallintavalikosta klikataan Administer -> Site building -> Views.

Näkymät sivulla näkyy sivuston käytössä olevat näkymät. Halutessasi esimerkiksi vaihtaa gallerianäkymän sisältötyyppiä. Valitset Gallery_view ja painat sen viereltä Edit-nappulaa.

Seuraavaksi valitaan vasemmasta laidasta Kouluttajat block. Ja sen jälkeen oikeasta laidasta Filters otsikon alta Content Galleriary klikkaamalla sen kohdalta. Muutettu teksti on Kouluttajat & tekijät. Muutoksen tallennus ensin Update-napin painaminen ja lopuksi Save-napin painallus.

3. Lopuksi vaihdetaan Kouluttajat blockin title muotoon Kouluttajat & tekijät. Muutoksen tallennus ensin Update-napin painaminen ja lopuksi Save-napin painallus.