* Miss Kokkola

MISS KOKKOLA 2018 ON SANNA NIEMINEN

Jo 27. Miss Kokkola-tiaran kantaja on maatalousalalla työskentelevä ja tiuhaan promokeikkoja tekevä Sanna Nieminen. Perintöprinsessaksi ja Miss Kokkolan työpariksi Kokkola-lehden lukijat äänestivät mallin uraa aloittelevan Sara Ristimäen. Freelancerina Miss Kokkola on vapaasti kutsuttavissa keikoille erilaisiin esiintymis- ja edustustehtäviin. Hänet tavoittaa tarvittaessa myös Mallitoimisto Matinen kautta tai Facebookin kautta @misskokkola. ( Kuva: Teemu Hujanen)

 

Miss Kokkola 2018 - yhteistyökumppanit : Kokkola-lehti, Studio Teemu Hujanen, Kultasepänliike Hanna Niemi, Kukkakauppa Mari Havia, Parturi-kampaaja Olga Tervonen, Kampaamo Janette, Korsetit a la Mila Tervonen, Cosmopharma Team Matine ja Mallitoimisto Matiné.

 

 

 

MISS KOKKOLA JULKISTETAAN VENETSIALAISTEN AIKAAN

Jo vuodesta 1991 alkanut Miss Kokkola-perinne on saanut uuden muodon. Miss Kokkola - mallikatselmuksen finalistit kutsutaan kuvauksiin ja näytöksiin jo alkuvuodesta - ja esitellään yleisölle Kokkola-lehden sivuilla elokuun puolivälissä. Perinteitä kunnioittaen uuden Miss Kokkolan äänestää yleisö. Mallikatselmus etsii koulutustapahtumaan ja castingeihin Kokkolassa tai lähiseudulla asuvia, esiintyvistä harrastuksista tai töistä kiinnostuneita nuoria naisia. Esikarsinnan tekee Miss Pohjois-Suomi Teamin raati. Mukaan voi ilmoittautua mihin aikaan vuodesta vain. Ilmoittautumisohjeet tämän sivun alalaidassa.

Miss Kokkola 2016 Pinja Vuolle kiertuemallina

Miss Kokkola Pinja Vuolle Suomi100-projektissa

Vuoden 2016 Miss Kokkola Pinja Vuolle pääsi mukaan erikoiseen Suomi100-projektiin: Hän toimi näytösmallina KierrätysSuomi 100-ryhmän kiertueella uniikille karkkipaperipuvulle ja kierrätysmateriaaleista valmistetuille asusteille ja kengille. Upean näytöskampauksen ja meikin teki Parturi-kampaaja Olga Tervonen ja suomalaiset korut lainattiin Kultasepänliike Hanna Niemeltä.

 

 

 

 

 

Miss Kokkola 2015 Olivia Myllylä oli myös saman vuoden Miss Pohjois-Suomi Beauty (keskellä).

 

Mikä Miss Kokkola?


Iloinen ja esiintymistaitoinen Kokkolan alueen oma pr-tyttö ja mallikasvo on freelancerina vapaasti tilattavissa työkeikoille erilaisiin esiintymis- tai edustustehtäviin, apunaan tarvittaessa Mallitoimisto Matinen mentorit. Miss Kokkola-mallikatselmuksessa ei ole pituus- tai muita vaatekokoon liittyviä rajoituksia. Esiintymistaitoinen, kameran edessä viihtyvä ja vuorovaikutustaitoinen  nuori nainen - siinä kriteerit.

Katselmukseen osallistuvan ei tarvitse olla kokkolalainen, mutta Kokkola kaupunkina tulee olla tuttu, sillä missin työkeikat voivat olla esim. messuilla, asiakasilloissa, muotinäytöksissä, mainos- tai muotikuvauksissa,  tv- mainoksissa tai yleisötapahtumissa. Keikkakalenterissa ovat valmiina jo Kokkolan Kaupan ja Kulttuurin Yö ja Hääsunnuntai. 

 

Perintöprinsessa 2018 Sara Ristimäki ( Kuva: Teemu Hujanen)

OLETKO SINÄ TULEVA MISS KOKKOLA?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus kuvan kera sähköpostiin info@matine.fi. Kerro hakemuksessa, miksi juuri sinusta tulisi hyvä Miss Kokkola. Hakea voi ympäri vuoden milloin vain. Voit ilmoittautua myös Matinén mallikurssien yhteydessä suoraan kouluttajalle. Kuluvan vuoden finalistit valitaan aina alkuvuodesta ja mallikatselmuksen koulutus- ja esiintymisosuus alkaa maaliskuussa.