* Miss Kokkola

MISS KOKKOLA 2017 ON MARI TORVI

Jo 26. Miss Kokkola-tiaran kantaja on liiketaloutta opiskeleva Mari Torvi (kuvassa oikealla). Perintöprinsessaksi ja Miss Kokkolan työpariksi Kokkola-lehden lukijat äänestivät lukiota käyvän Melina Märsylän. Parivaljakon ensimmäinen yhteiskeikka on Kokkolan Kaupan ja Kulttuurin Yössä 8. syyskuuta. Freelancerina Miss Kokkola on vapaasti kutsuttavissa keikoille erilaisiin esiintymis- ja edustustehtäviin. Hänet tavoittaa tarvittaessa myös Mallitoimisto Matinen kautta tai Facebookin kautta @MissKokkola.

Miss Kokkola 2017 - yhteistyökumppanit : Kokkola-lehti, Studio Teemu Hujanen, Kultasepänliike Hanna Niemi, Kukkakauppa Mari Havia, Parturi-kampaaja Olga Tervonen, Korsetit a la Mila Tervonen, Cosmopharma Team Matine ja Mallitoimisto Matiné.

 

 

MISS KOKKOLA JULKISTETAAN VENETSIALAISTEN AIKAAN

Miss Kokkola-perinne on saanut uuden muodon. Miss Kokkola - mallikatselmuksen finalistit kutsutaan kuvauksiin ja näytöksiin jo alkuvuodesta - ja esitellään yleisölle Kokkola-lehden sivuilla elokuun puolivälissä. Perinteitä kunnioittaen ja perinteiseen tapaan voittajan äänestää yleisö. Mallikatselmus etsii koulutustapahtumaan ja castingeihin Kokkolassa tai lähiseudulla asuvia, esiintyvistä harrastuksista tai töistä kiinnostuneita nuoria naisia. Esikarsinnan tekee Miss Pohjois-Suomi Teamin raati. Mukaan voi ilmoittautua mihin aikaan vuodesta vain. Ilmoittautumisohjeet tämän sivun alalaidassa.

Miss Kokkola 2016 Pinja Vuolle kiertuemallina

Miss Kokkola Pinja Vuolle Suomi100-projektissa

Vuoden 2016 Miss Kokkola Pinja Vuolle pääsi mukaan erikoiseen Suomi100-projektiin: Hän toimi näytösmallina KierrätysSuomi 100-ryhmän kiertueella uniikille karkkipaperipuvulle ja kierrätysmateriaaleista valmistetuille asusteille ja kengille. Upean näytöskampauksen ja meikin teki Parturi-kampaaja Olga Tervonen ja korut lainattiin Kultasepänliike Hanna Niemeltä.

 

 

 

 

 

Miss Kokkola 2015 Olivia Myllylä oli myös Miss Pohjois-Suomi Beauty (keskellä).

Mikä Miss Kokkola?


Iloinen ja esiintymistaitoinen Kokkolan alueen oma pr-tyttö ja mallikasvo on freelancerina vapaasti tilattavissa työkeikoille erilaisiin esiintymis- tai edustustehtäviin, apunaan tarvittaessa Mallitoimisto Matinen mentorit. Miss Kokkola-mallikatselmuksessa ei ole pituus- tai muita vaatekokoon liittyviä rajoituksia. Esiintymistaitoinen, kameran edessä viihtyvä ja vuorovaikutustaitoinen  nuori nainen - siinä kriteerit.

Kisaan osallistuvan ei tarvitse olla kokkolalainen, mutta Kokkola kaupunkina tulee olla tuttu, sillä  voittajan työkeikat voivat olla esim. messuilla, asiakasilloissa, muotinäytöksissä, mainos- tai muotikuvauksissa,  tv- mainoksissa tai yleisötapahtumissa. Voittajalle on jo valmiina keikkoja kalenterissa: www.matine.fi/kalenteri

Miss Kokkola kutsutaan vuosittain myös Miss Pohjois-Suomi Beauty Finaaliin,  ja haastetaan toimimaan yhteistyössä hyvien asioiden  puolesta, katso: www.sylva.fi

Miss Kokkola valitaan Kokkola-lehden lukijaäänestyksellä. Tapahtumalla on on pitkät perinteet, se on järjestetty vuosittain jo vuodesta 1991.

 

Miss Kokkola-finalistit nähdään usein näytöksissä. (Kuva:Bloomit)

OLETKO SINÄ TULEVA MISS KOKKOLA?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus kuvan kera sähköpostiin info@matine.fi. Kerro hakemuksessa, miksi juuri sinusta tulisi hyvä Miss Kokkola. Hakea voi ympäri vuoden milloin vain. Voit ilmoittautua myös Matinén mallikurssien yhteydessä suoraan kouluttajalle. Kuluvan vuoden finalistit valitaan aina alkuvuodesta ja mallikatselmuksen koulutus- ja esiintymisosuus alkaa maaliskuussa.

Miss Kokkola-kuulumisia ja tiedotteita löydät myös Facebookista sivuilta:

@matine 

ja

@misskokkola