Kategoriat
Mallikatselmukset

Maija on Miss Pohjois-Suomi Beauty

Miss Kokkola 2021 Perintöprinsessana , morsiusmallina ja kaupungin keskustassa sijaitsevan vaateliikkeen myymäläpäällikkönä tutuksi tullut Maija Tuomela on Miss Pohjois-Suomi Beauty 2022.

Oulun Hyvinvointimessuilla lokakuussa kruunatun mallitalentin arki kuuluu asiakaspalvelun, myymälän visuaalisen puolen sekä tiimin johtotehtävissä. Vapaa-aikaakin on, ja sille ajalle mahtuu missivuonna uuden oppimista ja monipuolisesti erilaisia mallin töitä ja juontokeikkoja, toivoo Maija. Erityisen lähellä sydäntä ja tuttuja ovat muodista tykkäävälle kaikki vaatteisiin, asusteisiin tai kosmetiikkaan liittyvät keikat. Jatkossa monipuolista osaajaa voi tilata freelancerina keikoille erilaisiin tilaisuuksiin. Kokkolassa Maija nähdään lähitulevaisuudessa oman toimen ohella monessa mukana, kevään 2023 Hääsunnuntai ja Miss Kokkola 2023 – tapahtumien suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa. Näytöslavat kutsuvat muun muassa Jyväskylään, Kuopioon ja Ouluun. 


Pohjoisen Suomen parhaan mallitalentin valitsi kuudesta finalistista someyleisö, messuyleisö ja tuomaristo, joka vaikuttui Maijan tasaisen varmasta esiintymisestä niin somessa, kameran edessä kuin näytöksissäkin. Verson Puoti Oy:n markkinointisuunnittelija Suvi Immonen kiitti Maijan sometuksessa kuvien ihanaa fiilistä ja taitavaa tarinankerrontaa, johon on helppo samaistua. Tuomariston puheenjohtajana toiminut Sonja Karhulahti Mallitoimisto Matinelta kehuu paitsi mallin ajankohtaista tyyliä ja todellisia valmiuksia alalle, myös yhteityötaitoja ja aitoutta. – Muiden finalistien kiittävä palaute lämpimästä ja auttavaisesta ”kilpasiskosta” on myös hieno asia kuulla. Juryssa vaikuttivat myös Iloisen Kettuliinin kädentaitaja Susan Ruokolainen ja aikuismallina toiminut Päivi Kangasluoma. Perintöprinsessaksi valittiin oululainen Nana Holtinkoski, joka kukitettiin myös yleisön suosikkina.